Liptease Christmas tour

Santa clause is coming to town and so is LIPTEASE!!

De hysterische Rock ‘n’ Roll formatie Liptease trekt deze winter de kerstslingers uit de kast, ze poetsen de kerstballen op en stomen de arrenslee klaar om van Nederland een “Winter Wonderland” te maken. 

Tijdens de “LIPTEASE Let It Snow Show” krijg je een heerlijk voorafje wat je doet terugwanen naar zwart/wit films op kerstavond. Bekende kerstklassiekers worden daarna op tafel gegooid die overgoten zijn met een lekker Liptease-sausje. Maar dat is nog niet alles! Voor de arrenslee hebben ze een 13 koppige BIG BAND o.l.v. Daan Bogers gespannen die je het kerstgevoel tot in de puntjes van je rock ‘n’ rollschoenen doet laten voelen. Plus als toetje (want zonder taart is er geen feest) komen de Lipteasers na de show gezellige kerstkiekjes maken voor in de fotoboeken en nog even “rocken en rollen around the xmas tree”. 

In het kort gezegd: op een andere manier kerst vieren met je vrienden en vijanden, rocknrollen tot de eggnog uit je oren komt en meebrullen met alle songs tot je geen stemmetje meer hebt. All I want for Xmas is LIPTEASE! Een sensatie voor het hele gezin of lekker in je eentje om een nieuw gezin te starten. So here it is the “Merry X-mas Everybody’s Having Fun” show 2016.

IDEEËN/IDEAS
LIPTEASE
Sjharlie Vos - info@liptease.nl

CONTACT US
fans@liptease.nl

IDEEËN/IDEAS
LIPTEASE
Sjharlie Vos - info@liptease.nl

CONTACT US
fans@liptease.nl

facebook instagram